Comparing Different Chemometric Approaches to Detect Adulteration of Cold-Pressed Flaxseed Oil with Refined Rapeseed Oil Using Differential Scanning Calorimetry - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comparing Different Chemometric Approaches to Detect Adulteration of Cold-Pressed Flaxseed Oil with Refined Rapeseed Oil Using Differential Scanning Calorimetry

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 12, wydanie 18,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods12183352
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi