Comparison of the Properties of Vegetable Oil/Water and n-Tetradecane/Water Emulsions Stabilized by α-Lactalbumin or β-Casein - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comparison of the Properties of Vegetable Oil/Water and n-Tetradecane/Water Emulsions Stabilized by α-Lactalbumin or β-Casein

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Wiącek

    Agnieszka Wiącek

  • Zdjęcie użytkownika  Emil Chibowski

    Emil Chibowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ADSORPTION SCIENCE & TECHNOLOGY nr 23, wydanie 9, strony 777 - 789,
ISSN: 0263-6174
ISSN:
0263-6174
Rok wydania:
2005
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1260/026361705776316578
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 36 razy

Meta Tagi