Comparison of the Properties of Vegetable Oil/Water and n-Tetradecane/Water Emulsions Stabilized by α-Lactalbumin or β-Casein
Abstrakt
Cytowania
-
5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
5
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
ADSORPTION SCIENCE & TECHNOLOGY
nr 23,
wydanie 9,
strony 777 - 789,
ISSN: 0263-6174 - ISSN:
- 0263-6174
- Rok wydania:
- 2005
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1260/026361705776316578
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 36 razy