Culinary richness of the Subcarpathian region - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Culinary richness of the Subcarpathian region

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  B. Bienia

    B. Bienia

  • Zdjęcie użytkownika  B. Krochmal-Marczak

    B. Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  M. Górka

    M. Górka

  • Zdjęcie użytkownika  M. Dykiel

    M. Dykiel

  • Zdjęcie użytkownika  B. Sawicka

    B. Sawicka

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Academic Review [ Академічний огляд ] nr 1, wydanie 50, strony 101 - 108,
ISSN: 2074-5354
ISSN:
20745354
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.32342/2074-5354-2019-1-50-10
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 38 razy

Meta Tagi