DSC isothermal and non-isothermal assessment of thermo-oxidative stability of different cultivars of Camelina sativa L. seed oils - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

DSC isothermal and non-isothermal assessment of thermo-oxidative stability of different cultivars of Camelina sativa L. seed oils

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY nr 147, wydanie 18, strony 10013 - 10026,
ISSN: 1388-6150
ISSN:
1388-6150
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10973-022-11367-8
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 34 razy

Meta Tagi