DSC isothermal and non-isothermal assessment of thermo-oxidative stability of different cultivars of Camelina sativa L. seed oils
Abstrakt
Cytowania
-
9
CrossRef
-
0
Web of Science
-
9
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY
nr 147,
wydanie 18,
strony 10013 - 10026,
ISSN: 1388-6150 - ISSN:
- 1388-6150
- Rok wydania:
- 2022
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s10973-022-11367-8
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 30 razy