Fermented Tea as a Food with Functional Value—Its Microbiological Profile, Antioxidant Potential and Phytochemical Composition - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermented Tea as a Food with Functional Value—Its Microbiological Profile, Antioxidant Potential and Phytochemical Composition

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 13, wydanie 1,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods13010050
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi