Fruit and vegetables – fresh or processed – which are a better source of vitamin C? - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fruit and vegetables – fresh or processed – which are a better source of vitamin C?

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Gutowska

    Izabela Gutowska

  • Zdjęcie użytkownika  Patrycja Marszałek

    Patrycja Marszałek

  • Zdjęcie użytkownika  Irena Baranowska-Bosiacka

    Irena Baranowska-Bosiacka

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Łukomska

    Agnieszka Łukomska

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Goschorska

    Marta Goschorska

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Janda

    Katarzyna Janda

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Pomeranian Journal of Life Sciences nr 65, wydanie 3, strony 5 - 9,
ISSN: 2719-6313
ISSN:
2719-6313
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.21164/pomjlifesci.604
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi