Health-Promoting Capacities of In Vitro and Cultivated Goji (Lycium chinense Mill.) Fruit and Leaves; Polyphenols, Antimicrobial Activity, Macro- and Microelements and Heavy Metals - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Health-Promoting Capacities of In Vitro and Cultivated Goji (Lycium chinense Mill.) Fruit and Leaves; Polyphenols, Antimicrobial Activity, Macro- and Microelements and Heavy Metals

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Arleta Kruczek

    Arleta Kruczek

  • Zdjęcie użytkownika  Marcelina Krupa-Małkiewicz

    Marcelina Krupa-Małkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Sabina Lachowicz

    Sabina Lachowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Jan Oszmiański

    Jan Oszmiański

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Ireneusz Dariusz Ochmian

    Ireneusz Dariusz Ochmian prof. dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 25, wydanie 22,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules25225314
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 27 razy

Meta Tagi