Health-Promoting Capacities of In Vitro and Cultivated Goji (Lycium chinense Mill.) Fruit and Leaves; Polyphenols, Antimicrobial Activity, Macro- and Microelements and Heavy Metals
Abstrakt
Cytowania
-
1 2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2 0
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
MOLECULES
nr 25,
wydanie 22,
ISSN: 1420-3049 - ISSN:
- 1420-3049
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules25225314
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 27 razy