Hydrothermal modification of wheat starch. Part 2. Thermal characteristics of pasting and rheological properties of pastes - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Hydrothermal modification of wheat starch. Part 2. Thermal characteristics of pasting and rheological properties of pastes

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE nr 69, strony 194 - 198,
ISSN: 0733-5210
ISSN:
07335210
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jcs.2016.02.012
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi