Identification and Bioaccessibility of Maillard Reaction Products and Phenolic Compounds in Buckwheat Biscuits Formulated from Flour Fermented by Rhizopus oligosporus 2710 - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Identification and Bioaccessibility of Maillard Reaction Products and Phenolic Compounds in Buckwheat Biscuits Formulated from Flour Fermented by Rhizopus oligosporus 2710

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Wiesław Wiczkowski

    Wiesław Wiczkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Topolska

    Joanna Topolska

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Szawara-Nowak

    Dorota Szawara-Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Piskuła

    Mariusz Piskuła

  • Zdjęcie użytkownika  Henryk Zieliński

    Henryk Zieliński

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 28, wydanie 6,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules28062746
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi