Impact of selected amino acids of HP0377 (Helicobacter pylori thiol oxidoreductase) on its functioning as a CcmG (cytochrome c maturation) protein and Dsb (disulfide bond) isomerase - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Impact of selected amino acids of HP0377 (Helicobacter pylori thiol oxidoreductase) on its functioning as a CcmG (cytochrome c maturation) protein and Dsb (disulfide bond) isomerase

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (9)

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Grzeszczuk

    Magdalena Grzeszczuk

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Bąk

    Aleksandra Bąk

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Banaś

    Anna Banaś

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Urbanowicz

    Paweł Urbanowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Stanislaw Dunin-Horkawicz

    Stanislaw Dunin-Horkawicz

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Gieldon

    Artur Gieldon

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Cezary Czaplewski

    Cezary Czaplewski prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Liwo

    Adam Liwo

  • Zdjęcie użytkownika  Elżbieta Jagusztyn-Krynicka

    Elżbieta Jagusztyn-Krynicka

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
PLOS ONE nr 13, wydanie 4,
ISSN: 1932-6203
ISSN:
1932-6203
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1371/journal.pone.0195358
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 49 razy

Meta Tagi