Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Michaela Černíková

    Michaela Černíková

  • Zdjęcie użytkownika  Georgia Dimitreli

    Georgia Dimitreli

  • Zdjęcie użytkownika  Jana Nebesářová

    Jana Nebesářová

  • Zdjęcie użytkownika  Stylianos Exarhopoulos

    Stylianos Exarhopoulos

  • Zdjęcie użytkownika  Apostolos Thomareis

    Apostolos Thomareis

  • Zdjęcie użytkownika  Richardos Salek

    Richardos Salek

  • Zdjęcie użytkownika  František Buňka

    František Buňka

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL nr 113,
ISSN: 0958-6946
ISSN:
09586946
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.idairyj.2020.104880
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi