Innovative Techniques of Processing Human Milk to Preserve Key Components - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Innovative Techniques of Processing Human Milk to Preserve Key Components

Abstrakt

Cytowania

  • 8 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Wesolowska

    Aleksandra Wesolowska

  • Zdjęcie użytkownika  Elena Sinkiewicz-Darol

    Elena Sinkiewicz-Darol

  • Zdjęcie użytkownika  Olga Barbarska

    Olga Barbarska

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Bernatowicz-Lojko

    Urszula Bernatowicz-Lojko

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Borszewska-Kornacka

    Maria Borszewska-Kornacka

  • Zdjęcie użytkownika  Johannes van

    Johannes van

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 11, wydanie 5,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu11051169
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 50 razy

Meta Tagi