Nutritional value and organoleptic assessment of traditionally smoked cheeses made from goat, sheep and cow’s milk - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nutritional value and organoleptic assessment of traditionally smoked cheeses made from goat, sheep and cow’s milk

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 1

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
PLOS ONE nr 16, wydanie 7,
ISSN: 1932-6203
ISSN:
1932-6203
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1371/journal.pone.0254431
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi