PARTIAL WHEAT FLOUR REPLACEMENT WITH GLUTEN-FREE FLOURS IN BREAD - QUALITY, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

PARTIAL WHEAT FLOUR REPLACEMENT WITH GLUTEN-FREE FLOURS IN BREAD - QUALITY, TEXTURE AND ANTIOXIDANT ACTIVITY

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Adamina Duda

    Adamina Duda

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Radzikowska

    Dominika Radzikowska

  • Zdjęcie użytkownika  Przemysław Łukasz

    Przemysław Łukasz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
The Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences nr 9, wydanie 3, strony 505 - 509,
ISSN: 1338-5178
ISSN:
1338-5178
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15414/jmbfs.2019/20.9.3.505-509
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 25 razy

Meta Tagi