Physicochemical and rheological properties of lentil milk/inulin blend—A feta cheese analogue - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Physicochemical and rheological properties of lentil milk/inulin blend—A feta cheese analogue

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Legume Science nr 3, wydanie 4,
ISSN: 2639-6181
ISSN:
2639-6181
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/leg3.80
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi