Phytocomponents and evaluation of acetylcholinesterase inhibition by Ginkgo biloba L. leaves extract depending on vegetation period - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Phytocomponents and evaluation of acetylcholinesterase inhibition by Ginkgo biloba L. leaves extract depending on vegetation period

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak

  • Zdjęcie użytkownika  Weronika Kusek

    Weronika Kusek

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Kmiecik

    Dominik Kmiecik

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Ligaj

    Marta Ligaj

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Telichowska

    Aleksandra Telichowska

  • Zdjęcie użytkownika  Szymon Byczkiewicz

    Szymon Byczkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Szulc

    Piotr Szulc

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Szwajgier

    Dominik Szwajgier

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CyTA-Journal of Food nr 18, wydanie 1, strony 606 - 615,
ISSN: 1947-6337
ISSN:
1947-6337
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/19476337.2020.1804462
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi