Prevalence of Listeria species and L. monocytogenes in ready-to-eat foods in the West Pomeranian region of Poland: Correlations between the contamination level, serogroups, ingredients, and producers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Prevalence of Listeria species and L. monocytogenes in ready-to-eat foods in the West Pomeranian region of Poland: Correlations between the contamination level, serogroups, ingredients, and producers

Abstrakt

Cytowania

  • 3 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD MICROBIOLOGY nr 91,
ISSN: 0740-0020
ISSN:
07400020
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fm.2020.103532
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi