Profile of phenolic compounds and antioxidant activity of organically and conventionally grown black-grain barley genotypes treated with biostimulant - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Profile of phenolic compounds and antioxidant activity of organically and conventionally grown black-grain barley genotypes treated with biostimulant

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Rafał Nowak

    Rafał Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Szczepanek

    Małgorzata Szczepanek

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Kinga Stuper-Szablewska

    Kinga Stuper-Szablewska

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Błaszczyk

    Karolina Błaszczyk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
PLOS ONE nr 18, wydanie 7,
ISSN: 1932-6203
ISSN:
1932-6203
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1371/journal.pone.0288428
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi