Stability of Antiradical Activity of Protein Extracts and Hydrolysates from Dry-Cured Pork Loins with Probiotic Strains of LAB - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Stability of Antiradical Activity of Protein Extracts and Hydrolysates from Dry-Cured Pork Loins with Probiotic Strains of LAB

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 8

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 10, wydanie 4,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu10040521
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi