Stability of oil‐in‐water emulsions as influenced by thermal treatment of whey protein dispersions or emulsions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Stability of oil‐in‐water emulsions as influenced by thermal treatment of whey protein dispersions or emulsions

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  Brygida Dybowska

    Brygida Dybowska

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Krupa‐Kozak

    Urszula Krupa‐Kozak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY nr 73, wydanie 3, strony 513 - 520,
ISSN: 1364-727X
ISSN:
1364-727X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/1471-0307.12689
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi