Survival of commercial probiotic strains and their effect on dark chocolate synbiotic snack with raspberry content during the storage and after simulated digestion - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Survival of commercial probiotic strains and their effect on dark chocolate synbiotic snack with raspberry content during the storage and after simulated digestion

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Judyta Cielecka-Piontek

    Judyta Cielecka-Piontek

  • Zdjęcie użytkownika  Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Telichowska

    Aleksandra Telichowska

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska

    Daria Szymanowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Electronic Journal of Biotechnology nr 48, strony 62 - 71,
ISSN: 0717-3458
ISSN:
07173458
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ejbt.2020.09.005
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 34 razy

Meta Tagi