Sweet surfactants I: Fatty acid esters of sucralose - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sweet surfactants I: Fatty acid esters of sucralose

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Tabisz

    Łukasz Tabisz

  • Zdjęcie użytkownika  Zuzanna Piotrowicz

    Zuzanna Piotrowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Dąbrowska

    Marta Dąbrowska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Dobrowolska

    Anna Dobrowolska

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Czaczyk

    Katarzyna Czaczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Nowak

    Izabela Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Bogusława Łęska

    Bogusława Łęska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 358,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2021.129827
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 11 razy

Meta Tagi