Taste-active peptides and amino acids of pork meat as components of dry-cured meat products: An in-silico study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Taste-active peptides and amino acids of pork meat as components of dry-cured meat products: An in-silico study

Abstrakt

Cytowania

  • 6 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF SENSORY STUDIES nr 32, wydanie 6,
ISSN: 0887-8250
ISSN:
08878250
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/joss.12301
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi