The Application of Lamiaceae Lindl. Promotes Aroma Compounds Formation, Sensory Properties, and Antioxidant Activity of Oat and Buckwheat-Based Cookies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Application of Lamiaceae Lindl. Promotes Aroma Compounds Formation, Sensory Properties, and Antioxidant Activity of Oat and Buckwheat-Based Cookies

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Lelujka

    Ewa Lelujka

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Ciska

    Ewa Ciska

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Lamparski

    Grzegorz Lamparski

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Sawicki

    Tomasz Sawicki

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 25, wydanie 23,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules25235626
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi