THE EFFECT OF DIFFERENT MOLECULAR WEIGHTS OF CHITOSAN ON THE YIELD, QUALITY, AND HEALTH-PROMOTING PROPERTIES OF STRAWBERRIES - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

THE EFFECT OF DIFFERENT MOLECULAR WEIGHTS OF CHITOSAN ON THE YIELD, QUALITY, AND HEALTH-PROMOTING PROPERTIES OF STRAWBERRIES

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Progress on Chemistry and Application of Chitin and Its Derivatives nr 27, strony 194 - 203,
ISSN: 1896-5644
ISSN:
18965644
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15259/pcacd.27.015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 33 razy

Meta Tagi