The effect of light conditions on the content of selected active ingredients in anatomical parts of the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The effect of light conditions on the content of selected active ingredients in anatomical parts of the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus L.)

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Zawadzka

    Agnieszka Zawadzka

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Janczewska

    Anna Janczewska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Siwulski

    Marek Siwulski

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Czarniecka-Skubina

    Ewa Czarniecka-Skubina

  • Zdjęcie użytkownika  Kinga Stuper-Szablewska

    Kinga Stuper-Szablewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
PLOS ONE nr 17, wydanie 1,
ISSN: 1932-6203
ISSN:
1932-6203
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1371/journal.pone.0262279
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 64 razy

Meta Tagi