The effect of rotating magnetic field on bioethanol production by yeast strain modified by ferrimagnetic nanoparticles - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The effect of rotating magnetic field on bioethanol production by yeast strain modified by ferrimagnetic nanoparticles

Abstrakt

Cytowania

  • 2 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Magnetism and Magnetic Materials nr 473, strony 176 - 183,
ISSN: 0304-8853
ISSN:
03048853
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jmmm.2018.10.053
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi