The Effects of Temperature on the Quality and Storage Stalibity of Sweet Potato (Ipomoea batatas L. [Lam]) Grown in Central Europe - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effects of Temperature on the Quality and Storage Stalibity of Sweet Potato (Ipomoea batatas L. [Lam]) Grown in Central Europe

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krzysztofik

    Barbara Krzysztofik

  • Zdjęcie użytkownika  Honorata Danilčenko

    Honorata Danilčenko

  • Zdjęcie użytkownika  Elvyra Jariene

    Elvyra Jariene

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy-Basel nr 10, wydanie 11,
ISSN: 2073-4395
ISSN:
2073-4395
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/agronomy10111665
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi