The microbiome and its impact on food allergy and atopic dermatitis in children - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The microbiome and its impact on food allergy and atopic dermatitis in children

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 4

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Łoś-Rychalska

    Ewa Łoś-Rychalska

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Gołębiewski

    Marcin Gołębiewski

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Grzybowski

    Tomasz Grzybowski

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Rogalla-Ładniak

    Urszula Rogalla-Ładniak

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Krogulska

    Aneta Krogulska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Postępy Dermatologii i Alergologii nr 37, wydanie 5, strony 641 - 650,
ISSN: 1642-395X
ISSN:
1642-395X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5114/ada.2019.90120
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 32 razy

Meta Tagi