THE MOULDING OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES AND QUALITY OF BREAD BY ADDING INDUSTRIALLY PRODUCED CONCENTRATE OF ACID-WHEY OBTAINED DURING THE MAKING OF COTTAGE CHEESE
Abstrakt
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Zywnosc.Nauka.Technologia.Jakosc/Food.Science.Technology.Quality
ISSN: 1425-6959 - ISSN:
- 14256959
- Rok wydania:
- 2012
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15193/zntj/2012/81/056-067
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 14 razy