The Use of Effective Microorganisms as a Sustainable Alternative to Improve the Quality of Potatoes in Food Processing - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Use of Effective Microorganisms as a Sustainable Alternative to Improve the Quality of Potatoes in Food Processing

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Barbaś

    Piotr Barbaś

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Skiba

    Dominika Skiba

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 13, wydanie 12,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app13127062
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi