Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa
Pracownicy
-
Artur Bartkowiak prof. dr hab. inż.
-
Grażyna Maria Bortnowska prof. dr hab. inż.
-
Krzysztof Formicki prof. dr hab. inż.
-
Jolanta Kiełpińska prof. dr hab.
-
Kinga Anna Mazurkiewicz-Zapałowicz prof. dr hab.
-
Arkadiusz Bronisław Nędzarek prof. dr hab. inż.
-
Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.
-
Małgorzata Sobczak prof. dr hab. inż.
-
Mariusz Krystian Szymczak prof. dr hab. inż.
-
Agnieszka Tamara Tórz prof. dr hab. inż.
-
Iwona Agnieszka Adamska dr hab.
-
Edyta Barbara Balejko dr hab. inż.
-
Elżbieta Renata Bogusławska-Wąs dr hab. inż.
-
Małgorzata Ewa Bonisławska dr hab. inż.
-
Artur Marek Ciemniak dr hab. inż.
-
Barbara Danuta Czerniejewska-Surma dr hab. inż.
-
Przemysław Hubert Czerniejewski dr hab. inż.
-
Izabela Dmytrów dr hab. inż.
-
Agata Korzelecka-Orkisz dr hab. inż.
-
Marek Grzegorz Kotowicz dr hab. inż.