Influence of zinc and magnesium carboxylates on properties of emulsions stabilized with acylglycerol emulsifiers.
Abstract
Określono właściwości emulsji stabilizowanych emulgatorami acyloglicerolowymi modyfikowanymi karboksylanami cynku i magnezu. Zbadano wpływ kompozycji emulgatorów na HLB i efektywność w modelowych układach emulsyjnych.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Conference activity
- Type:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Title of issue:
- SURUZ 2003. Scientific Conference Surfactants and Dispersed Systems in Theory and Practice. strony 547 - 550
- Language:
- English
- Publication year:
- 2003
- Bibliographic description:
- Szeląg H., Macierzanka A.: Influence of zinc and magnesium carboxylates on properties of emulsions stabilized with acylglycerol emulsifiers.// SURUZ 2003. Scientific Conference Surfactants and Dispersed Systems in Theory and Practice./ ed. K.A. Wilk Wrocław: P. Wroc., 2003, s.547-550
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 67 times