New source of the thermostable alpha-glucosidase suitable for single stepstarch processing - Publication - Bridge of Knowledge

Search

New source of the thermostable alpha-glucosidase suitable for single stepstarch processing

Abstract

Zbadana wewnątrzkomórkowa termostabilna alfa-glukozydaza z Thermus thermo-philus przejawia największą aktywność w 85 C przy pH 6.2. Aktywność enzymu po 5 h inkubacji w 75 C (pH 6.2) prawie nie ulega zmianie a okres połowicznej inaktywacji w 85 C wynosi 2 h. Właściwości te wskazują na przydatność wymienionego enzymu w jednoetapowej hydrolizie skrobi.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Published in:
FOOD CHEMISTRY no. 79, pages 485 - 491,
ISSN: 0308-8146
Language:
English
Publication year:
2002
Bibliographic description:
Zdziebło A., Synowiecki J.: New source of the thermostable alpha-glucosidase suitable for single stepstarch processing// FOOD CHEMISTRY. -Vol. 79., (2002), s.485-491
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 131 times

Recommended for you

Meta Tags