Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów.

Cite as

Full text

download paper
downloaded 24 times
Publication version
Accepted or Published Version
License
Creative Commons: CC-BY open in new tab

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość pages 52 - 64,
ISSN: 2451-0769
Language:
Polish
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Szukalska E.: Wpływ konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasów tłuszczowych w żywności na szybkość utleniania lipidów. // ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość. -., nr. 3(36) (2003), s.52-64
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 85 times

Recommended for you

Meta Tags