Agata Sommer - Dydaktyka - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Kursy online

Prowadzone zajęcia

Lista recenzowanych prac

  • Właściwości strukturalne kompozytów celulozy bakteryjnej z montmorylonitem

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2020

  • Właściwości funkcjonalne napojów fermentowanych otrzymanych z ekstraktów z wytłoków owocowych

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2020

  • Właściwości funkcjonalne napojów fermentowanych otrzymanych z ekstraktów z wytłoków owocowych

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2020

  • Aktywność keratynaz i proteaz cieczy pohodowlanej Meiothermus ruber

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2020

  • Charakterystyka produktów otrzymanych w procesie fermentacji ekstraktów z wytłoków owocowych

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2020

  • Określenie możliwości wykorzystania dodatku trehalozy do wybranych produktów spożywczych w celu modyfikacji ich cech

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2019

  • Wpływ przechowywania w warunkach wysokiego ciśnienia i temperatury poniżej 0ºC na wybrane składniki mleka kobiecego

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2019

  • Zastosowanie naturalnych i syntetycznych przeciwutleniaczy do przedłużenia terminu przydatności do spożycia olejów tłoczonych na zimno i typu "virgin"

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2019

  • Wytwarzanie wzbogaconych olejów roślinnych na drodze współtłoczenia z ziołami, przyprawami i innymi źródłami składników bioaktywnych

    Praca magisterska

    - Politechnika Gdańska - 2018

wyświetlono 3244 razy