FOOD HYDROCOLLOIDS - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

FOOD HYDROCOLLOIDS

ISSN:

0268-005X

eISSN:

1873-7137

Dyscypliny:

  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 45 A
2017 45 A
2016 45 A
2015 45 A
2014 45 A
2013 40 A
2012 40 A
2011 40 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 19.9
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 19.9
2022 19.3
2021 15.3
2020 12.2
2019 10.6
2018 9.4
2017 8.6
2016 7.3
2015 7
2014 7.4
2013 6.5
2012 6.5
2011 5.7

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 11

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
Rok 2019
Rok 2017
  • Interaction of human serum albumin with volatiles and polyphenols from some berries
    Publikacja

    - FOOD HYDROCOLLOIDS - Rok 2017

    Headspace solid-phase microextraction coupled with comprehensive two-dimensional gas chromatography with time-of-flight mass spectrometry (HS-SPME/GC GCeTOFMS) identified 19 and quantified 6 monoterpenes in gooseberries, blueberries and cranberries. As a protein model human serum albumin (HSA) was used in interaction with terpenes. Specific binding of terpenes to HSA under the physiological conditions was a result of the formation...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2016
  • Sodium alginate decreases the permeability of intestinal mucus
    Publikacja
    • A. Mackie
    • A. Macierzanka
    • K. Aarak
    • N. Rigby
    • R. Parker
    • G. Channell
    • S. Harding
    • B. Bajka

    - FOOD HYDROCOLLOIDS - Rok 2016

    In the small intestine the nature of the environment leads to a highly heterogeneous mucus layer primarily composed of the MUC2 mucin. We set out to investigate whether the soluble dietary fibre sodium alginate could alter the permeability of the mucus layer. The alginate was shown to freely diffuse into the mucus and to have minimal effect on the bulk rheology when added at concentrations below 0.1%. Despite this lack of interaction...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2012
Rok 2010
  • Isolation and some properties of collagen from the backbone of Baltic cod(Gadus morhua)
    Publikacja

    - FOOD HYDROCOLLOIDS - Rok 2010

    Ossein from Baltic cod backbone was obtained after extraction of non-collagenous protein with 0.1 M NaOH solution and demineralization with 1.0 M HCl solution. The extractions were performed at 4 C for24, 48 and 72 h using a solid/solution ratio from 1:4 to 1:8 (w/v). After 48 h of extraction in 0.5 M acetic acid only about 25% of collagen was dissolved. After 48 h of extraction at optimal concentration of pepsin(4 mg/g ossein)...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2009
Rok 2008
Rok 2002
Rok 2000

wyświetlono 1167 razy