[NCh, IMa] Health Effects of Food Components - Kurs online - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

[NCh, IMa] Health Effects of Food Components

{mlang pl}

Dyscyplina: nauki chemiczne, inżynieria materiałowa

Zajęcia fakultatywne dla doktorantów I i II roku 

Prowadzący:  prof. dr hab. inż. Agnieszka Bartoszek-Pączkowska

Liczba godzin: 15

Forma zajęć: wykład

{mlang}

{mlang en}

Discipline: chemical sciences, materials engineering

Facultative course for 1st and 2nd-year PhD students

Academic teachers: prof. dr hab. inż. Agnieszka Bartoszek-Pączkowska

Total hours of training: 15 teaching hours

Course type: lecture

{mlang}

Nauczyciel

Informacje szczegółowe

WWW:
https://enauczanie.pg.edu.pl/moodle/course/view.php?id=11495 otwiera się w nowej karcie
Data rozpoczęcia:
15-02-2021
Rodzaj dostępu:
ręczne zapisywanie przez prowadzącego
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 100 razy