Determination of denaturation temperature of connective tissue proteins by viscometric measurements.
Opis
Viscometric denaturation temperature of connective tissue proteins was determined by measuring viscosity with a Brookfield viscometer, using a LV SC4 - 18, 25 or LV3 spindle and shear rates from 50 to 110 s-1 (Fig.1). Freeze-dried protein samples were dissolved in 0.5 M acetic acid at 4 °C and concentration of 20 mg/mL. The solution was stirred with a magnetic stirrer for 2 hours. The measurement was made in the temperature range of 5 ÷ 40 °C with temperature increase equal 0.1 °C / minute. The volume of the sample used for the determination was dependend on the used spindle. Data allowed to determine the denaturation temperature of connective tissue proteins.
Fig.1. Brokfield rotational viscometer - model DV-III +.
Plik z danymi badawczymi
Den.xlsx
16.6 kB,
S3 ETag
79209fe1cd10b1522628e61d3de82383-1,
pobrań: 32
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
- Dane surowe:
- Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
- Oprogramowanie:
- EXEL
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2020
- Data zatwierdzenia:
- 2020-12-17
- Język danych badawczych:
- angielski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/zmet-9y73 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 114 razy