Determination of denaturation temperature of connective tissue proteins by viscometric measurements. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of denaturation temperature of connective tissue proteins by viscometric measurements.

Opis

Viscometric denaturation temperature of connective tissue proteins was determined by measuring viscosity with a Brookfield viscometer, using a LV SC4 - 18, 25 or LV3 spindle and shear rates from 50 to 110 s-1 (Fig.1). Freeze-dried protein samples were dissolved in 0.5 M acetic acid at 4 °C and concentration of 20 mg/mL. The solution was stirred with a magnetic stirrer for 2 hours. The measurement was made in the temperature range of 5 ÷ 40 °C with temperature increase equal 0.1 °C / minute. The volume of the sample used for the determination was dependend on the used spindle. Data allowed to determine the denaturation temperature of connective tissue proteins.

Ilustracja publikacji

Fig.1. Brokfield rotational viscometer - model DV-III +.

Plik z danymi badawczymi

Den.xlsx
16.6 kB, S3 ETag 79209fe1cd10b1522628e61d3de82383-1, pobrań: 32
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Oprogramowanie:
EXEL

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2020
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/zmet-9y73 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 114 razy