Determination of the total number of microorganisms in a model food product preserved by CS-2a and CS-2b. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of the total number of microorganisms in a model food product preserved by CS-2a and CS-2b.

Opis

The dataset contains the results of determination of the total number of microorganisms in a model food product after the use of the innovative preservatives: CS-2a  and CS-2b and control (K) after seven days of refrigerated storage of the product. The test was performed using the surface inoculation method.

Results:

CS-2a - total number of microorganisms; at the last dilution: K - 27 colonies, CS - 5 colonies
CS-2b - total number of microorganisms; at the last dilution: K - 72 colonies, CS - 12 colonies

Plik z danymi badawczymi

CS2 a b.zip
27.8 MB, S3 ETag 87d630a368f6389b7cb5bcf3ff75b8f0-1, pobrań: 18
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik CS2 a b.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2021
Data zatwierdzenia:
2021-05-24
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/re1a-5r06 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 60 razy