Determination the method of free alcohol fermented beverage production based on roasted raw materials. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination the method of free alcohol fermented beverage production based on roasted raw materials.

Opis

Data set presents the results of monosaccharides and ethyl alcohol determination in samples of fermented cereal drink with increased health value based on barley malt and roasting of rye, chicory and beetroot, and with the addition of hops. The HPLC method with RID detector was used for determinations

Plik z danymi badawczymi

chromatograms.zip
531.3 kB, S3 ETag 5a38a941dc5d540b357ce1b18283fde2-1, pobrań: 17
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik chromatograms.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Oprogramowanie:
Adobe Acrobat Reader

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2021
Data zatwierdzenia:
2021-05-31
Język danych badawczych:
polski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/kya2-n103 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 64 razy