Opis
The dataset includes the effect of flaxseed addition on the properties of toasted bread bakery products such as basic composition, moisture content immediately after baking and after a defined time, porosity, acidity and total baking loss. The following bread variants were investigated: control bread, bread with 8% and 12% flaxseed addition and competitive bread.
Plik z danymi badawczymi
effect of linseed on bread .xlsx
10.5 kB,
S3 ETag
d443e950fb623c22026d73635f5ca66e-1,
pobrań: 50
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BY-NC-SAUżycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
- Oprogramowanie:
- Excel
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2021
- Data zatwierdzenia:
- 2021-05-27
- Język danych badawczych:
- angielski
- Dyscypliny:
-
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/2swk-kg05 otwiera się w nowej karcie
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Powiązane zasoby
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 115 razy