Opis
As the properties of polyols have a huge impact on the properties of manufactured polyurethanes, this study aims to determine the influence of polyethylene glycols with different molecular masses on the course of the biomass liquefaction process and bio-polyol properties. The obtained polyols were characterized by rheological studies. To confirm the presence of significant functional groups, Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) was conducted. Moreover, the thermal stability of bio-polyols was determined by thermogravimetric analysis (TGA). Finally, the obtained bio-polyols were compared in terms of polyurethane materials manufacturing.
Plik z danymi badawczymi
ValoriationOFbiopolyols.zip
2.7 MB,
S3 ETag
d1f4f496f399ceb55fce1427341f646f-1,
pobrań: 47
Hash pliku liczony jest ze wzoru
Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count}
gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MBPrzykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
Informacje szczegółowe o pliku
- Licencja:
-
otwiera się w nowej karcieCC BYUznanie autorstwa
- Dane surowe:
- Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Informacje szczegółowe
- Rok publikacji:
- 2024
- Data zatwierdzenia:
- 2024-03-20
- Język danych badawczych:
- angielski
- Dyscypliny:
-
- inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- DOI:
- Identyfikator DOI 10.34808/t9pm-7666 otwiera się w nowej karcie
- Finansowanie:
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
Słowa kluczowe
Cytuj jako
Autorzy
wyświetlono 82 razy