A Chemometric Approach to Oxidative Stability and Physicochemical Quality of Raw Ground Chicken Meat Affected by Black Seed and Other Spice Extracts - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

A Chemometric Approach to Oxidative Stability and Physicochemical Quality of Raw Ground Chicken Meat Affected by Black Seed and Other Spice Extracts

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Muzolf-Panek

    Małgorzata Muzolf-Panek

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kaczmarek

    Anna Kaczmarek

  • Zdjęcie użytkownika  Renata Cegielska-Radziejewska

    Renata Cegielska-Radziejewska

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Szablewski

    Tomasz Szablewski

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Majcher

    Małgorzata Majcher

  • Zdjęcie użytkownika  Kinga Stuper-Szablewska

    Kinga Stuper-Szablewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 9, wydanie 9,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox9090903
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 27 razy

Meta Tagi