Ability of Yeast Metabolic Activity to Reduce Sugars and Stabilize Betalains in Red Beet Juice - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Ability of Yeast Metabolic Activity to Reduce Sugars and Stabilize Betalains in Red Beet Juice

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika mgr inż. Dawid Dygas

    Dawid Dygas mgr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Szymon Nowak

    Szymon Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Olszewska

    Joanna Olszewska

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Szymańska

    Monika Szymańska

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Mroczyńska-Florczak

    Marta Mroczyńska-Florczak

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Berłowska

    Joanna Berłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Dziugan

    Piotr Dziugan

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Kręgiel

    Dorota Kręgiel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Fermentation nr 7, wydanie 3,
ISSN: 2311-5637
ISSN:
2311-5637
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/fermentation7030105
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi