Active edible furcellaran/whey protein films with yerba mate and white tea extracts: Preparation, characterization and its application to fresh soft rennet-curd cheese
Abstrakt
Cytowania
-
5 5
CrossRef
-
0
Web of Science
-
6 1
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
International Journal of Biological Macromolecules
nr 155,
strony 1307 - 1316,
ISSN: 0141-8130 - ISSN:
- 01418130
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ijbiomac.2019.11.102
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 1 razy