Active edible furcellaran/whey protein films with yerba mate and white tea extracts: Preparation, characterization and its application to fresh soft rennet-curd cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Active edible furcellaran/whey protein films with yerba mate and white tea extracts: Preparation, characterization and its application to fresh soft rennet-curd cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 5 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 1

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Biological Macromolecules nr 155, strony 1307 - 1316,
ISSN: 0141-8130
ISSN:
01418130
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ijbiomac.2019.11.102
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi