Antimicrobial potential of commercial silver nanoparticles and the characterization of their physical properties toward probiotic bacteria isolated from fermented milk products
Abstrakt
Cytowania
-
1 3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 6
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES
nr 51,
wydanie 4,
strony 222 - 229,
ISSN: 0360-1234 - ISSN:
- 0360-1234
- Rok wydania:
- 2016
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/03601234.2015.1120614
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 74 razy