Antioxidant Activity, Phenolic Content, and Peroxide Value of Essential Oil and Extracts of Some Medicinal and Aromatic Plants Used as Condiments and Herbal Teas in Turkey
Abstrakt
Cytowania
-
3 1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
4 1
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF MEDICINAL FOOD
nr 12,
wydanie 1,
strony 198 - 202,
ISSN: 1096-620X - ISSN:
- 1096-620X
- Rok wydania:
- 2009
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1089/jmf.2008.0062
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 44 razy