Antioxidant Activity, Phenolic Content, and Peroxide Value of Essential Oil and Extracts of Some Medicinal and Aromatic Plants Used as Condiments and Herbal Teas in Turkey - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant Activity, Phenolic Content, and Peroxide Value of Essential Oil and Extracts of Some Medicinal and Aromatic Plants Used as Condiments and Herbal Teas in Turkey

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 1

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF MEDICINAL FOOD nr 12, wydanie 1, strony 198 - 202,
ISSN: 1096-620X
ISSN:
1096-620X
Rok wydania:
2009
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1089/jmf.2008.0062
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi