Antioxidant properties and resveratrol content of Polish Regent wines from Podkarpacie region - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidant properties and resveratrol content of Polish Regent wines from Podkarpacie region

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Sabina Bednarska

    Sabina Bednarska

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Dabrowa

    Aneta Dabrowa

  • Zdjęcie użytkownika  Idalia Kasprzyk

    Idalia Kasprzyk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES nr 37, wydanie 4, strony 252 - 259,
ISSN: 1212-1800
ISSN:
12121800
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17221/222/2018-cjfs
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi