Application of Broccoli Leaf Powder in Gluten-Free Bread: An Innovative Approach to Improve Its Bioactive Potential and Technological Quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Application of Broccoli Leaf Powder in Gluten-Free Bread: An Innovative Approach to Improve Its Bioactive Potential and Technological Quality

Abstrakt

Cytowania

  • 3 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 5

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Drabińska

    Natalia Drabińska

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Bączek

    Natalia Bączek

  • Zdjęcie użytkownika  Kristýna Šimková

    Kristýna Šimková

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Jeliński

    Tomasz Jeliński

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 10, wydanie 4,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods10040819
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi